On The Movie

Wat en wie is On The Movie?

On The Movie is een kleinschalig maar vakkundig project van iemand die zijn hart heeft verloren aan het maken en bewerken van videofilms. Hierbij gaat veel aandacht uit naar het proces van videobewerking, met name door mijn visie op videobewerking. Mede daardoor heeft On The Movie inmiddels een reputatie hoog te houden, met name op het gebied van (huwelijks)reportages en documentaires. Toegegeven, een homevideo schieten kan vrijwel iedereen: houd de camera stil en vergeet niet door de knieën te zakken als je kinderen filmt. Fluitje van een cent. Maar er is meer. Veel meer. De meeste filmpjes verdwijnen vaak al na de eerste vertoning voor familie en vrienden in een schoenendoos op zolder. Simpelweg omdat onbewerkte video’s te rommelig en te saai zijn om meer dan één keer te bekijken. Dat komt omdat de meeste mensen niet de apparatuur, software en de tijd hebben om er iets moois van te maken. Dat is natuurlijk doodzonde. Videofilms die met creativiteit, deskundigheid en intelligente software zijn bewerkt en gebrand op dvd zijn immers herinneringen die lang meegaan. Bij het maken van een aantrekkelijke homevideo komt dus heel wat meer kijken dan de basisprincipes van ‘niet bibberen’ en ‘drukken op de juiste knop’. Bijvoorbeeld: vloeiende overgangen, knippen en plakken van scènes, het toevoegen van titels en teksten, het stopzetten, vertragen of juist versnellen van beelden, gedoseerd gebruik van allerlei (geluids)effecten enzovoort. Kortom, een deskundige videomaker en -bewerker heeft eindeloos veel mogelijkheden tot zijn beschikking om uw film aangenaam en professioneel te laten ogen. On The Movie doet daar zelfs nog een schepje bovenop vanuit de filosofie dat een video zo nu en dan best opgesmukt mag worden met een vleugje smakelijke en verfijnde humor om het kijkplezier te verhogen. Voorbeelden zien? Op deze website staan enkele projecten van On The Movie die een helder beeld geven van mijn vakmanschap.

Leon Vlems

video/editing


Image

PC-Video Editing
met Studio 22

Image

Ik werk met Canon Camera’s

Image

Multicopy
met printable dvd

Image

On The Movie is ook te zien bij omroep land van Cuijk.

Image

Hoe werk ik:

Wat mag u verwachten? Heeft u een bruiloft, een teambuildingsdag, een familiefeest, een vrijgezellenparty, een verjaardag die uw voor het nageslacht wilt bewaren? On The Movie legt haarscherp alle herinneringen vast. Op dvd, zodat u wanneer u maar wilt al die mooie momenten nog eens opnieuw kunt beleven. Keer op keer.

1 Stuur mij een mail met je wensen en verwachtingen van On The movie. Vermeld in de mail je contactgegevens en telefoonnummer.


2Ik neem vervolgens contact op om een afspraak te maken om dit project te bespreken.


3 Project kan afgeleverd worden op DVD-, Blu-ray schijf, op USB-stick met een video bestand of met een link Youtube / Vimeo .